مشخصات فنی و عوارض آزادراه تبریز سهند
آزادراه تبریز-سهند، یک مسیر چهاربانده است که شهر تبریز را به شهر جدید سهند متصل میکند. این آزادراه با هدف کاهش ترافیک جادۀ آذرشهر-تبریز و تسهیل دسترسی به شهر جدید سهند احداث شده است. آزادراه تبریز-سهند از دو قطعه چهاربانده به طول کلی ۲۲ کیلومتر تشکیل شده است.
اهمیت و اهداف احداث آزادراه تبریز-سهند
اگر برایتان این سؤال پیش آمده که این بزرگراه با چه اهدافی ساخته شده است، باید در جواب به موارد زیر اشاره کرد:
- کاهش زمان سفر: با توجه به تردد روزانه تعداد زیادی از ساکنان سهند به تبریز برای کار و فعالیت، این آزادراه زمان سفر را از ۳۰-۴۰ دقیقه به حدود ۱۰ دقیقه کاهش داده است.
- کاهش ترافیک و آلودگی هوا: این پروژه به کاهش ترافیک بینشهری و کنترل آلودگی هوا کمک شایانی میکند.
- اتصال به مسیرهای مهم: آزادراه تبریز-سهند علاوه بر اتصال دو شهر، به معابر مهمی مانند آزادراه شهید کسایی، خیابان شهید باکری و بلوار تشیع نیز دسترسی ایجاد کرده است.
۵ روش پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراه تبریز سهند
در ادامه، نحوه پرداخت عوارض آزادراه تبریز سهند را به ۵ روش خواهیم گفت تا شما راحتترین راه را در شرایط مختلف برای پرداخت عوارض خود در نظر بگیرید:
کد دستوری #۹*۷۲۰*
این کد دستوری سادهترین راه برای پرداخت عوارض آزادراهی برای افرادی است که به اینترنت و شناسۀ قبض خود دسترسی ندارند. با شمارهگیری این کد و طیکردن چند مرحله، میتوانید مبلغ عوارض خود را مشاهده و پرداخت کنید. باوجوداین، گاهیاوقات این سامانه با مشکلاتی روبهروست و ممکن است اطلاعات صحیحی را نمایش ندهد.
اتصال کارتهای بانکی به سامانه برداشت مستقیم
برخی از شرکتها خدمات برداشت مستقیم عوارض آزادراهی را ارائه میدهند. در این روش، شما به سامانه، اجازه دسترسی به حساب بانکی خود را میدهید و مبلغ عوارض بهصورت خودکار پس از ثبت، از حساب شما کسر میشود. بااینحال، در صورت نداشتن موجودی کافی در حساب، مسئولیت عدم پرداخت عوارض بر عهدۀ مالک خودرو خواهد بود.
بیشتر بخوانید: عوارض آزادراه تهران کرج چقدر است و چطور پرداخت میشود؟
پرداخت الکترونیکی عوارض با شارژ برچسب
بانک مسکن با همکاری وزارت راه و شهرسازی، امکانی را فراهم کرده است تا شهروندان با خرید برچسب پرداخت الکترونیکی عوارض، بتوانند بدون نیاز به توقف، عوارض خود را بهصورت الکترونیکی پرداخت کنند. برای استفاده از این روش، باید به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض بانک مسکن مراجعه و پس از خرید برچسب، آن را شارژ کنید.
پرداخت عوارض آزادراه با خودپرداز
در صورت نداشتن دسترسی به اینترنت و سایر روشهای الکترونیکی، میتوانید با مراجعه به خودپرداز برخی از بانکها، عوارض آزادراهی خود را پرداخت کنید. این روش نسبت به سایر روشها زمان بیشتری میبرد.
استفاده از سایتها و اپلیکیشنهای پرداخت عوارض
این روش ساده و سریع انجام میشود و شما بدون مراجعه به بانک میتوانید عوارض آزادراهی خود را پرداخت کنید. پرداخت سریع از طریق اتو ابزار، یکی از راههای مطمئن و راحت است.
استعلام و پرداخت عوارض آزادراه تبریز سهند با اتو ابزار
بهمنظور جلوگیری از اعمال جریمه، توصیه میشود که با استفاده از وبسایت یا اپلیکیشن اتو ابزار نتیجه استعلام عوارض آزادراهی با جزئیات را در اسرعوقت ببینید و از طریق همین سامانه پرداخت عوارض را نهایی کنید. در ادامه نحوه پرداخت عوارض آزادراه تبریز سهند را بررسی خواهیم کرد:
- ابتدا وارد سامانه اتو ابزار شوید و گزینه استعلام عوارض آزادراهی را بزنید.
- سپس شماره پلاک خودرو، عنوان خودرو، شماره موبایل و کد ملی مالک را وارد کنید.
- نتیجه استعلام را مشاهده کرده و برای پرداخت آن اقدام کنید.
- سامانه ثبت نام تخفیف عوارض آزادراه تبریز- سهند
بهمنظور رفاه حال ساکنین شهر جدید سهند، سامانه تخفیف عوارض سهند توسط شرکت عمران شهر جدید سهند راهاندازی شده است. شهروندان سهندی که بهصورت روزانه از مسیر اتوبان تبریز سهند امروز تردد میکنند، میتوانند با ثبتنام در این سامانه از تخفیفات ویژه بهرهمند شوند.
سخن پایانی
در این مطلب دانستیم که جاده یا اتوبان تبریز سهند چند کیلومتر است، چه مسیرهایی را به هم متصل میکند و نحوه پرداخت عوارض آزادراه تبریز سهند به چه صورت است.
عوارض این آزادراه در سال ۱۴۰۴ برای خودروهای سواری ۵۵۰۰ تومان و برای اتوبوس ۸۵۰۰ تومان است. شما میتوانید از سامانههای آنلاین مانند اتو ابزار برای پرداخت عوارض خودرو استفاده کنید. عدم پرداخت بموقع عوارض باعث جریمه و افزایش پلکانی عوارض میشود.